‘Euros do t’i vijë fundi pas 18 mujash!’ Ja çfarë parashikon i zgjedhuri i Trump në BE

Ambasadori i Donald Trump në Bashkimin Evropian ka thënë për “ BBC” se monedha e përbashkët "mund të shkatërrohet" në 18 muajt e ardhshëm.
Profesori , Ted Malloch , tha se euroja do të vijë gjithnjë duke u dobësuar  dhe duke marrë një pozicion tregu ku vlerës sw monedhws do bjerë ndjeshëm.
Ai gjithashtu tha se Britania mund të pajtohet për një  " marrëveshje mbi tregtinë e lirë  me Amerikën në pak se 90 ditë.
Pas të dalë jashtë tregut të vetëm dhe bashkimit doganor, Britania e Madhe mund të anashkalojë "burokratët në Bruksel"dhe të krijojë një marrëveshje të tregtisë së lirë, tha ai. 
Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Archive

Sponsor

Featured