Stili i preferuar në seks zbulon çfarë tipi jeni

Stili misionar, seksi nga prapa, seksi në këmbë… ja çka zbulon stili i preferuar e seksit për ju.
Stili misionare
Personat të cilët e kanë për qejfi këtë stil seksi, dëshirojnë që çdo gjë të jetë e thjeshtë. Adhuruesit e pozës misionare kënaqen kur shikojnë partnerin në sy gjatë seksit, dhe kur i shfaqin dashurinë, transmeton Telegrafi.
Stili nga prapa
Ata të cilët kënaqen me seksin nga prapa kanë prirje që para të tjerëve të kultivojnë imazhin e personit serioz, ndërsa privatisht janë krejtësisht ndryshe. Këta persona dëshirojnë që në krevat të jenë kënaqur, andaj seksi nga prapa gjithmonë u është në vend të parë.
Femra sipër…
…është ajo femër e cila di çka dëshiron! Damat të cilat këtë pozë e adhurojnë, gjithmonë saktësisht dinë çka dëshirojnë dhe nuk frikësohen të kërkojnë atë që duan, pa marrë parasysh a është fjala për këpucë të reja, punën apo orgazmën. Mos u ndalni, vetëm përpara!
Kauboj ndryshe
Personat të cilët e adhurojnë këtë stil janë “legjenda”. Atyre nuk u intereson se çka u thonë të tjerët, kanë shpirt aventurieri, ndërkaq shumica e tyre kënaqen në pozën e adhuruar edhe në vend publik, sepse nuk u intereson se a do t’i shohë dikush.
Stili në këmbë
Nëse kënaqeni duke bërë seks në pozën në këmbë, keni shpirt garuesi! Ju çdo gjë në jetë e përjetoni si garë, andaj as seksi nuk bën përjashtim – prandaj nuk është e lehtë të gjendet partneri i cili mund t’ju bëjë ballë.
Seksi para pasqyrës
Personat të cilët e duan seksin para pasqyre, çdo gjë në jetë, madje edhe seksin, e përjetojnë si performancë. Dëshironi që të gjithë t’i kenë të drejtuar shikimin nga ju – prandaj e bëni këtë para pasqyrës – por dëshironi të luani rolin seks, keni grumbull rroba seksi dhe outfit “të ndotur”, madje edhe së paku një video në shtëpi./Telegrafi/
Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Archive

Sponsor

Featured