Këshilla /Ja si të bëni seks çdo ditë

Qëllimi është vetëm për ta bërë çdo ditë, pastaj e vendosni vetë sa doni që të zgjasë. Dhe, sigurisht, është për të mirën tuaj!
Ndonjëherë të gjithë mund të ndihemi fajtorë duke shmangur disa nga përgjegjësitë tona seksuale, për shkak se jemi shumë të zënë apo edhe sepse shpesh jemi të lodhur, ose edhe sepse nuk jemi shumë në humor.
Megjithatë ka shumë mënyra për ta mbajtur gjallë marrëdhënien.
Këto këshilla specifike mund të të ndihmojë për të ngacmuar më shumë dëshirën në çdo ditë të javës.
Këtu keni 7 “receta”, për shtatë ditë të javës.
Dita 1: Bëj seks alternativë: Gjej kohë për të bërë seks në mëngjes
Dita 2: Bëj seks alternativë: Bëje në një vend të ri
Dita 3: Bëj seks alternativë: Përdor disa aksesorë
Dita 4: Bëj seks alternativë: Fokusohu më shumë tek puthja
Dita 5: Bëj seks alternativë: Provo një pozicion të ri
Dita 6: Bëj seks alternativë: Provoje në dush.
Dita 7: Bëj seks alternativë: Bëje realitet fantazinë tënde të preferuar
Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Archive

Sponsor

Featured