Histori erotike +16 /Pasi më kënaqi në shtrat, ja çfarë bëri k... më pas

Shumë e nderuara Besë, gjithçka që filloi nisi si rastësi dhe te unë mbaroi me një përmbushje të dëshirave të jetës. Në fëmijëri ëndrra ime e jetës ishte që ndonjëherë të takoj dikë për të cilën do ulesha në gjunjë dhe t’i them se e dua, pa marrë parasysh se kush është, nga është dhe si është. Pra, ëndërr e bukur e një naivi, sepse ajo nuk po ekzistoka…
Rastësia me ty ishte si diçka që me shumë pesimizëm dhe si një lojë e kam filluar pasi që përvoja ime ishte e hidhur, por natyra juaj, thjeshtësia juaj, dëshira për jetë, dëshira për t’u dashur u bë një pasion për mua…
Dhe, nga dashuria e përjetova edhe ndjenjën me qenë xheloz, e që kurrë më parë s’e kam pasur, por në brendësi të shpirtit nuk isha xheloz, por kisha frikë se mund të të humb…
Në botën e ëndrrave të mia ke qenë një gjithçka që më ke përcjell këta katër vitet e fundit dhe çdo sekondë që kam qenë me ty më kujtohet dhe e përjetoj si të ishte një ditë. Për çdo përjetim dhe çdo fjalë të bukur të falënderoj dhe lutem që të kesh shëndet dhe të kesh fëmijë me shëndet dhe afër teje.
Pyes veten pse erdhi deri te ajo që nuk e kam pritur të mos të shkruaj dhe mos të të shoh…
Shumë e nderuara Besë, jam munduar që ty të të bëjë të lumtur, që takimet mes nesh të jenë diçka që na bën të lumtur dhe që na gëzon, por nuk di çka ndodhi me Besën që kishte dëshirë të ecte rrugës dorë për dorë me atë që e do, me Besën që thoshte “veç më duaj “, me Besën që e përjetonte çdo takim tonin, me Besën që fjalët “Të dua!” përfunduan…
Nga dashuria ose naiviteti im për gjithçka të kam arsyetuar dhe jam munduar të të përshtatem… Por, të gjitha ranë në ujë në momentin kur unë vendosa që edhe punën ta rrezikoj vetëm që të jem sa më afër teje…
Por, kot, ti një ditë më the se dëshiron me ikë sa më larg meje, edhe burrit tënd… Më tregove më vonë në telefon edhe arsyen pse e bën këtë…
Shumë e nderuara Besë, më ke thënë shumë herë se dashuria jonë mund të ketë një fund, por jo edhe kaq të shpejt…
Prandaj, nuk ke nevojë më t’më thuash “ai është këtu”, “të shikoj se mos ka ardhur”, “nuk jam vetëm”…
Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Archive

Sponsor

Featured