Gjendet një kokë e prerë në fshatin Karbunarë

Gjendet koka e një njeriu në fshatin Karbunarë. Policia është njoftuar nga një bari i zonës, që e ka gjetur, dhe e ka marrë kokën për ekzaminim. Koka ka një vrimë, dyshohet e bërë nga plumbi i ndonjë arme.
Ndërkohë, ka nisur kërkimet për trupin.
Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Archive

Sponsor

Featured